instant fap
NaslovnicaSanski MostLokalne teme

Amir Puškar bori se za život – pomozimo ovom mladiću!

Amir Puškar bori se za život – pomozimo ovom mladiću!

Ovo je prvi put, a nadam se iskreno i posljednji da na ovakav način tražim nešto od Vas,ali hoću i želim, jer spada u moju dužnost i obavezu.

Znam da je zaista puno onih koji su danas u potrebi, i ljudi se hvala Bogu odazivaju, jer isto tako osjećaju potrebu da pomognu onima kojima je pomoć neophodna. Ova priča nije o čovjeku koji nema krov nad glavom, niti šta da jede, niti je od onih koji su na rubu egzistencije, ovo je priča o mladiću koji se već skoro deset godina bori za svoje srce.

Njegovo ime je: Amir Puškar, rođen 1985.godine u Prijedoru. Nezaposlen i živi sam ili sa svojom majkom. Radi se o sinu poginulog borca, sinu šehida (ako Bog da), sinu brata moga, koji je utkao svoj život za ovu zemlju i našu slobodu. Za one koji nisu upoznati sa njegovim slučajem, kratki historijat.

Do sada je imao desetak različitih operativnih zahvata na, u i oko srca, gdje mu je ugradjen pejsmejker u Sarajevu, nakon nekog vremena su mu u Banjaluci izmjestili pejsmejker, gdje je došlo do određenih komplikacija na dijelu gdje su mu izvršili nastavke, pa mu se rana inficira. Sonda koja ide u srce mu je urasla i to je jedan od razloga što doktori na ovim područjima (koji su, zaista ulinili svoje), i zbog ozbiljnosti njegovog zdravstvenog stanja, ne smiju više ništa dirati, jer prevazilazi njihov domen, i preporučuju mu operativni zahvat van zemlje, u Poljskoj ili Njemačkoj.

Odlučio se za Njemačku, gdje je prihvatio predračun doktora koji će ga operisati, nakon što je pregledao sve nalaze. Operacija je izuzetno skupa, i kreće se u rasponu od 17-26 000 eura u ovisnosti od toga šta će mu raditi: da li će mu mijenjati pejsmejker ili će ga totalno ukloniti.

Stoga pozivam, sve one koji su krvno vezani za mene i moju porodicu, svu rodbinu, prijatelje, poznanike, komšije, znane i neznane, sve ljude dobre volje, da daju svoj doprinos, u skladu sa svojim mogućnostima (dovama ili finansijskim sredstvima) moleći Boga Svemogućeg da Vas bez računa iz obilja Svoje Neizmjerne Milosti nagradi, a njemu da olakša i da ozdravljenje.

Njegov žiro račun za sve one koji mogu i žele pomoći je u prilogu na slici, a za sve dodatne informacije se možete obratiti direktno njemu na telefon:

Amir Puškar +387 61 464-419

+387 37 681-279

 

Objavljeno na facebook stranici Edina Puškara

KOMENTARI