instant fap
Naslovnicainmedia danas

Asim Kamber: Ovu pobjedu posvećujem oslobodiocima Sanskog Mosta

Asim Kamber: Ovu pobjedu posvećujem oslobodiocima Sanskog Mosta

U Općinskoj organizaciji SDA Sanski Most izuzetno su zadovoljni izbornim rezultatima te ističu kako su i na ovim izborima, kada su u pitanju sve druge organizacije ove političke partije u Unsko sanskom kantonu, ostvarili najbolji izborni rezultat.

Kandidat SDA, Šefik Džaferović, u izboru za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH dobio je najviše glasova među Sanjanima, a očekuje se da kandidati iz Sanskog Mosta na listama SDA budu izabrani u zakonodavne organe vlasti na svim nivoima. Predsjednik OO SDA, Asim Kamber, još jednom je istakao kako je ovaj izborni uspjeh rezultat kontinuiranog i istrajnog rada u posljednjih dvadeset godina:

“Čestitka svim aktivistima, članovima i simpatizerima. Ovo je istorijska pobjeda i zbog činjenice da u dosadašnjim općim izborima nismo pobijedili na svim nivoima.

Građani Sanskog Mosta nisu podržali karijerističku i uhljebljivačku politiku populista i stranaka koje nikakve odgovornosti prema građanima nemaju.

Naši građani ne podržavaju one koji promoviraju politiku rasjedinjavanja. Toga je u cijeloj BiH i previše. Sanjani su glasali za stabilnost, zbog čega im se od srca zahvaljujem.

Na kraju ovu pobjedu posvjećujem oslobodiocima Sanskog Mosta.

Da oni nisu pobjedili – pitanje je da li bi mi na ovom mjestu danas stajali.”

KOMENTARI