instant fap
NaslovnicaMagazin

Ava odlučila pobjednika! Vlada bogatiji za 50.000 eura!

Ava odlučila pobjednika! Vlada bogatiji za 50.000 eura!

Sudbina četiri najjača borca ovogodišnjeg Survivora Nikole, Milana, Vlade i Sebastijana večeras je bila u rukama velikog vijeća i publike.

Publiku je u večerašnjem finalu obradovala i novosadska pjevačica Nataša Bekvalac, koja je tokom izvođenja numere “Pozitivna” pokazala donji veš. Osim Nataše, večeras su nastupili i Toni Cetinski, Davor Jovanović i najpopularnija hrvatska pjevačica Severina, kojoj je ovo bio prvi nastup nakon poroda.

Tokom 35 dana surove borbe u Kostariki osmanaestoro učesnika iz regiona bilo je izloženo svim poteškoćama života u diviljini.

Imali smo prilike da vidimo spletkarenja, ogovaranja, svađe i tuče kako muškog tako i ženskog dijela ekipe.

Najgledanija sezona ekstremnog rijalitija, ostaće upamćena i po atraktivnim djevojkama, koje su malo toga ostavile mašti.

Veliko vijeće su činili: Neven, Radovan, Maja, Mia, Jelena, Martina, Marko, Kristina, Ava Aleks, Ognjen, Žare.

Stanija Dobrojević koja je izbačena iz takmičenja jer nije poštovala pravila, rekla za “Blic” da joj je drago što ne odlučuje o pobjedniku.

– Mnogo mi je lakše što večeras ne donosim odluku.  Da sam ostala favorit publike morala bih da odlučim. Favoriti su mi Vlada i Milan – rekla je Stanija.

Vijeće je glasalo, a rezultat je bio ovakav:

Milan: 5

Vlada:5

Nikola: 2

Odlučujući pobjednički glas Vladi Vuksanoviću dala je miljenica publike, starleta Ava Karabatić i tako svojoj simpatiji poklonila 50.000 eura.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Avv-aEe2rOM