instant fap

Bez previše čekanja do karti za utakmice reprezentacije BiH

Bez previše čekanja do karti za utakmice reprezentacije BiH

Fudbalsku reprezentaciju BiH već za desetak dana očekuju prvi izazovi u 2019. godini.

Izabranici Roberta Prosinečkog 23. marta otvaraju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020. godine otvaraju utakmicom protiv Armenije na Grbavici, a tri dana kasnije domaćini su Grčkoj u Zenici na stadionu Bilino polje.

Jučer od 12 sati svi navijači naše selekcije u poslovnicama Centrotoursa mogu kupiti karte za obje utakmice, a što se tiče glavnog grada BiH, karte se u Sarajevu prodaju samo na autobuskoj stanici.

Karte za oba meča možete naći na ovom prodajom mjestu u periodu od 9 do 16 sati, a s obzirom na to da nema velikih gužvi, navijači mogu bez previše čekanja i bez puno muke doći do karata za ove utakmice.

Cijene ulaznica za utakmicu u Sarajevu su: „Istok“ i „Sjever“ po 30 KM i „Jug“ 20 KM.

Cijene ulaznica za utakmicu u Zenici su: „Zapad“ 40 KM, „Istok“ 30 KM, „Sjever“ i „Jug“ 20 KM. Prodaja će se, u skladu sa odgovarajućim standardima FIFA i UEFA, vršiti na sljedeći način:

Prodaja ulaznica u poslovnicama ovlaštene partnerske agencije „Centrotrans“

NSBiH je prema utvrđenim pravilima, a kako bi omogućo većem broju naših navijača da posmatraju naredne dvije kvalifikacione utakmice i spriječio eventualnu manipulaciju ulaznicama, ustanovio principe koji će biti primijenjeni prilikom prodaje ulaznica, i to:

Jedna osoba može kupiti po 2 (dvije) ulaznice za svaku utakmicu (Armenija i Grčka), sveukupno 4 (četiri) za obje utakmice, uz predočavanje identifikacionog dokumenta (lična karta);

Kupovina ulaznica maloljetnim osobama i osobama bez identifikacionog dokumenta neće biti dozvoljena;

Osobi koja je već identifikovana kao kupac ulaznice na istom ili drugom prodajnom mjestu neće biti omogućena ponovna kupovina ulaznica;

Ulaznice će biti u prodaji na prodajnim mjestima „Centrotransa“, prema spisku koji će blagovremeno biti objavljen putem sredstava informisanja;

NS/FS BiH će imati mogućnost elektronskog nadzora nad prodajom ulaznica kako bi preduzeo potrebne mjere u spornim slučajevima.

NS/FS BiH je prodajom u poslovnicama ovlaštene partnerske agencije „Centrotransa“ učinio dostupnu kupovinu ulaznica svim svojim vjernim navijačima.

Karte možete kupiti i u ostalim bh. gradovima:


KOMENTARI