instant fap
NaslovnicaVijestiBiH

BH Telecom daruje za praznike: Osvoji titulu UltraSelfie zvijezde!

BH Telecom daruje za praznike: Osvoji titulu UltraSelfie zvijezde!

Dođi po svoj Ultra start paket u BH Telecom kućicu ispred BBI Centra, fotografiraj se i osvoji jedan od tri super mobitela!

Lenovo A536 Dual SIM, LG Leon, Huawei Y6 DS – da ti Nova bude još bolja!

Na naj selfieu godine možeš biti sam, sa svojom ekipom ili s našim veselim prodajnim osobljem!

Tvoje je samo da aktiviraš broj iz svog Ultra start paketa, gdje te čekanagrada od 5 KM na računu, pošalješ UltraSelfie u inbox Facebook portala BH Telecoma do srijede, 30. decembra, do 00.00 sati, uz naznaku #ultraselfie... i odbrojavanje do osvajanja nagrade može početi!

Tika, taka, tik...

Angažiraj svoju ekipu u sakupljanju likeova, jer samo prvih deset naj fotki s najvećim brojem likeova ulazi u drugi krug takmičenja! Album sa svim poslatim slikama objavit ćemo u četvrtak, 31. decembra 2015. godine, u 10.00 sati. Od tada starta likeovanje poslatih slika, koje traje do nedjelje, 3. januara 2016. godine, do 00.00 sati.

Držimo ti fige!
Za više informacija prati Facebook portal i web-stranicu BH Telecoma…

Vlasnici naj UltraSelfiea u ponedjeljak, 4. januara 2016, s početkom u 10.00 sati, takmičit će se da tačno i što brže odgovore na naše nagradno pitanje.

Prva tri tačna odgovora osvajaju po jedan od super mobitela, i to:

– prvi tačan odgovor – Huawei Y6 DS

– drugi tačan odgovor – Lenovo A536 Dual SIM

– treći tačan odgovor – LG Leon.

Sretni dobitnici svoje nagrade moći će preuzeti lično od 5. do 8. januara 2016. godine (od 08.00 do 15.00 sati) na adresi Franca Lehara br. 7 (poslovna zgrada BH Telecoma).

KOMENTARI