instant fap
NaslovnicaMagazin

Bivša Miss Jugoslavije uživa s bogatim šeikom: Naravno da živim u haremu, ja sam vampirizirana Hurem

Bivša Miss Jugoslavije uživa s bogatim šeikom: Naravno da živim u haremu, ja sam vampirizirana Hurem

Manekenka Jelena Jakovljević proslavila se 1998. godine kada je postala Miss Jugoslavije, Miss fotogeničnosti i Miss interneta.

Prije toga nije vodila glamurozan život – sve dok nije upoznala sadašnjeg supruga.

“Septembar 1998. godine, sjećam se kao da je bilo jučer. Samo je moj otac bio tu kada sam ja bila na sceni. Mama i brat morali su ostati u hotelu, ispred vrata hodnika. U tom trenutku na računu smo imali samo 100 njemačkih maraka, što je bilo dovoljno samo za jednu kartu”, izjavila je jednom prilikom Jelena.

Ubrzo nakon tog velikog uspjeha, dobila je brojne prilike za suradnje s raznim agencijama, a dosta je i putovala po svijetu. Tako je 2001. godine otišla u Dubai, gdje je upoznala biznismena Saida bin Draija, za kojeg se udala 2008. godine i postala Jelena Bin Drai. Said inače potječe iz bogate porodice koja upravlja kompanijom Bin Drai Enterprises, koja se bavi nekretninama i izgradnjom komercijalnih, rezidencijalnih i industrijskih građevina.

“Pri prvom susretu uopće nije obraćao pažnju na mene. Tada sam imala samo 48 kilograma i, samim time, djelovala ispijeno. Njemu se, kao i svakom Arapu, sviđaju ‘rasne‘ žene, s izraženim oblinama. Zaintrigirala sam ga tek kad smo počeli komunicirati”, ispričala je u jednom intervjuu prije nekoliko godina, prenosi Blic.

Zbog udaje za šeika, stalno se suočavala s negativnim komentarima. Mnogi su tako pričali da Jelena živi u njegovu haremu te da mu nije jedina žena.

“Naravno da živim u haremu. Ja sam vampirizirana Hurem. Moj muž je Sultan Veličanstveni, to već znate, a srećom ima još 147 žena i tokom ove pandemije nisam se morala mučiti i viđati ga svaki dan”, kroz smijeh je izjavila Jelena.

Kruna njihove ljubavi su njihovo četvero djece, a na njihovom vjenčanju sve je bilo u znaku broja 4.

“Vjenčali smo se 4. aprila, u četiri poslije podne. Zabavljali smo se četiri godine, Saidov broj dresa kad igra polo je četiri, a želimo imati i četvero djece”, istaknula je jednom prilikom. Ta im se želja i ostvarila.

KOMENTARI