instant fap
NaslovnicaSanski MostLokalne teme

Čarobni kadrovi kriju se u srcu Sanskog Mosta

Čarobni kadrovi kriju se u srcu Sanskog Mosta

Domaća ekipa kreativaca priredila je pravu bajku kraj rijeke Sane.

Iako smo u mnogo toga jedinstveni, kada angažirate “Zlatnu nit” jedinstveni postajete baš Vi. 

Vaše želje, potrebe I očekivanja ono su što inspirira svakog od naših djelatnika. Zato često kažemo da za nas ne postoji veliki I mali posao. Postoje samo hiljade I hiljade osmijeha zadovoljnih klijenata koji nam se tokom godina rado vraćaju I koji nas rado preporučuju.

Naš zadatak uveličati je najvažnije trenutke u Vašim privatnim i poslovnim životima. Biti pouzdan partner, pa čak i prijatelj, u Tim trenutcima I svaki put iznova oduševljavati nivoom usluge I kvalitetom hrane – tako se postaje najbolji I najveći! 

Mi pružamo kompletnu uslugu, bez obzira na broj zvanica I vrstu proslave. Tu smo da vam obezbjedimo sve da bi vašim gostima bilo ugodno. Od dekoracije ambijenta I izrade centralnih stolova voća, do malih slasnih zalogaja našeg cateringa. S povjerenjem nam prepustite organizaciju kako malih poridičnih svečanosti tako I rođendana za male I velike, godišnjice brake, privatne zabave, djevojačke I momačke večeri Ali I večih okupljanja kao sto su ispračaji, svadbe, vjenčanja I druge događaje. Vašoj mašti dajemo okus… 

Strast za hranom i vrhunskim ugođajem tjera nas da pomičemo granice i postavljamo nove standarde na catering sceni. Narudžbe na profil Dženana Tičević ili kontak tel – 00387/ 61-182-685.

KOMENTARI