instant fap
Naslovnicainmedia danas

Čestitke našoj zlatnoj djeci

Čestitke našoj zlatnoj djeci

– Prvi Internacionalni festival muzike “Sinfonia di sale” održan u Tuzli okupio je brojne mlade talente iz različitih dijelova svijeta, a naši lokalni virtuozi pokazali su svoje izvanredne sposobnosti osvajajući zapažene nagrade.

U kategoriji klavirskog dua, naše pahuljice Uma Hamidović i Farah Halilović istakle su se osvajanjem prve nagrade, prikazujući izvanrednu harmoniju i interpretaciju na ovom zahtjevnom instrumentu.

Također, naši maturanti, Farah Osmanagić i Muhamed Karabeg, zasluženo su ponosili našu zajednicu osvajanjem prve nagrade i titule LAUREAT u trećoj kategoriji. Njihov impresivan nastup ostavio je snažan utisak na žiri i publiku, ističući se po virtuoznosti i emotivnoj dubini izvođenja.

Ovaj veliki uspjeh naših mladih muzičara ne samo da donosi ponos našoj zajednici, već i svjedoči o kvaliteti i predanosti naših talentiranih umjetnika. Čestitamo Uma Hamidović, Farah Halilović, Farah Osmanagić i Muhamedu Karabegu na njihovim impresivnim postignućima i želimo im mnogo daljnjih uspjeha na njihovom muzičkom putovanju.

KOMENTARI