instant fap
NaslovnicaUncategorized

Club “Rooms” u Sarajevu uskoro otvara svoja vrata

Club “Rooms” u Sarajevu uskoro otvara svoja vrata

Početkom sljedećeg mjeseca, tačnije 4. jula, Sarajevo će postati bogatije za još jedan klub. Tačnije, za jedini pravi noćni klub u gradu. Naime, tog dana svoja vrata će otvoriti klub „Rooms“, koji će, sasvim je sigurno, postati glavno okupljalište Sarajlija, ali i gostiju iz drugih gradova i država.

Ono što je gostima već dobro poznato jeste adresa, jer su se u Titovoj broj 7 gotovo deset godina zaredom održavale najbolje zabave i koncerti ne samo u BiH, već u čitavom regionu. Samo je adresa ostala stara, a sve ostalo je novo – od naziva, koncepta, programa….

Naziv „Rooms“  klub je dobio s obzirom na njegov sadržaj. Naime, ono po čemu će biti specifičan u regionu i šire jeste upravo njegov koncept, što znači da će se sastojati iz četiri sasvim različita sadržaja. Klub „Rooms“ raspolaže sa dva dancefloora, na kojima će svirati različiti DJ-i, a samim tim i drugačija muzika. Za one nešto ozbiljnije ili goste koji žele mirniju varijantu dobrog provoda na raspolaganju će biti luksuzno opremljeni VIP salon, te restoran u kojem će se moći uživati u vrhunskim kulinarskim specijalitetima najboljih kuhara, ali i u širokom asortimanu vina iz cijeloga svijeta.

Brojnu ekipu kluba „Rooms“ činit će i neki od najboljih DJ-a u bivšoj Jugoslaviji, a i najbolji evropski dj-evi. Takodjer, svakog mjeseca će u jedinom noćnom klubu u gradu nastupiti i najveća imena pop-rock scene iz regiona, ali i šire.

Na svečanom Grand openingu 4. jula., kada su svi srdačno dobrodošli, goste će zabavljati popularni dvojac „Flamingosi“, koji čine Ognjen Amidžić i Marinko Madžgalj. Pored njih, na otvorenju se očekuju brojni gosti iz svih sfera javnog života bivše Jugoslavije, kao i svi mediji iz kompletnog regiona.

Takodjer, najbolje zabave u gradu tokom Sarajevo film festivala, koji će se ove godine održati od 6. do 14. jula, desit će se upravo u klubu „Rooms“. Tih dana u klubu se očekuje i dolazak holivudskih zvijezda, koji će biti specijalni gosti ove najprestižnije filmske smotre u regionu.

Već sada je sigurno da će klub „Rooms“ postaviti sasvim nove standardne noćnog života u Sarajevu, a s obzirom na to da je naš slogan „Every party a different story“, neminovno je da će svaki gost pronaći ono što mu najviše odgovara i da će se uvijek rado vratiti.

Sponzorisani članak