instant fap
NaslovnicaMagazin

Čovjek kosilicom odsjekao sve četiri noge psu

Čovjek kosilicom odsjekao sve četiri noge psu

Navikli smo vidjeti zaista kojekakve fotografije životinja koje nastradaju od ljudi, ali jedna snimka, koja dolazi iz Prijedora, grada u Bosni i Hercegovini, krajnje je uznemirujuća. Na njoj vidimo psića koja je ostao bez sve četiri noge.

Priču o malenom koji je dobio ime Faith objavila je udruženje Spas. Oni su odmah napomenuli kako je maleni nastradao slučajno. Nije, dakle, riječ o namjernom nasilju kakvog monstruma, nego ga je čovjek koji je kosio travu ovako osakatio.

Odrezao mu je sve četiri noge. On je taj koji je o svemu obavijestio društvo, a oni su odmah odlučili pomoći. Odveli su ga kod veterinara, koji joj je odmah zašio rane. Iako je u svega 12 sati pas pretrpio nezamisliv bol i gubitak nogu, nakon operacije se probudio s jakom voljom (i apetitom)

“Nakon zacjeljivanja rana, vakcinacije i stečenog imuniteta, dobit će priliku da ode u Njemačku kod specijalista ortopedije koji će mu ugraditi proteze i omogućiti da ostatak svog života provede onako kako zaslužuje! Pomozite nam da dragom Faithu pružimo priliku za život kakav zaslužuje!

Oporavak jest mučan i dugotrajan, ali ako on nije izgubio vjeru i volju za životom, ne smijemo ni mi”, objavili su iz udružemja i apelirali da im svi koji to mogu finansijski pomognu, prenosi Jutarnji.

KOMENTARI