instant fap

Crnogorac ne da Srbima da jedu u restoranu

Vlasnik crnogorskoga etno-sela izbacio je iz restorana ženu s petero maloljetne djece i redovnicu jer kod njega ‘ne jedu Srbi’, javili su mediji. Milo Kadija, vlasnik etno-sela “Kadmi” u Njegušima u Crnoj Gori u subotu navečer izbacio je Veselinku Rajković s petero djece i monahinju Mitropolije crnogorsko-primorske, s obrazloženjem da ‘za njih ovdje nema hrane, ovdje je sve crnogorsko’

Majka petero djece koja je s obitelji i redovnicom odjevenom u crkvenu odoru u subotu krenula na more i u posjet manastiru na Prevlaci, kaže kako su posjetili etno-selo jer su ga više puta vidjeli na televiziji, a bili su gladni i umorni od puta.

Kuharica je navodno bila ljubazna prema njima i rekla im da će morati malo duže čekati, ali za njom se pojavio nepoznat čovjek koji je redovnicu pitao radi li za srpsku crkvu. Kad je ona potvrdno odgovorila, on je rekao: “Za vas ođe nema hrane, ođe je sve crnogorsko”.

Internetski portal vijesti.me stupio je u kontakt s vlasnikom restorana koji je potvrdio da je izbacio goste. “Napiši da sam crnogorski nacionalist” i da “Srbi ne mogu jesti kod mene”, rekao je Kadija novinaru i redovnike i redovnice Srpske pravoslavne crkve nazvao nizom pogrdnih imena.

KOMENTARI