instant fap

Danas i sutra uživajte u lijepom vremenu, od subote slijedi promjena

Danas i sutra uživajte u lijepom vremenu, od subote slijedi promjena

Danas će u Bosni i Hercegovini prije podne biti sunčano vrijeme, a u drugoj polovini dana sa malom do umjerenom oblačnosti.

Puhat će slab vjetar zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11°C, na jugu zemlje do 16 stepeni celzija, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 30 stepeni.

petak u Bosni i Hercegovini se očekuje sunčano prije podne, a umjereno povećanje oblačnosti u drugom dijelu dana. U poslijepodnevnim satima rijedak lokalni pljusak sa grmljavinom je moguć na sjeveru i istoku Hercegovine, centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 13°C, na jugu zemlje do 17 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 30 stepeni.

subotu će biti umjereno do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15 stepeni, na jugu zemlje do 18. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 22 i 27 stepeni, na jugu zemlje do 30 stepeni.

KOMENTARI