instant fap
NaslovnicaSanski Most

Danas pojačana kontrola saobraćaja!!

Danas pojačana kontrola saobraćaja!!

Pripadnici sanske policije sutra će sprovesti još jednu pojačanu  kontrolu učesnika u saobraćaju. Kako su nas informisali iz Policijske stanice Sanski Most,  akcija će se sprovesti na osnovu mjesečnog plana u vremenskom terminu od 9 do 12 sati. Akcenat će se ovaj put dati na kontrolu tehničke ispravnosti motornih vozila i upravljanje neregistrovanim motornim vozilom, zatim kontrolu nepropisnog zaustavljanja i parkiranja, kao i druge prekršaje.

U akciji će učestovati  dvije motorizovane patrole i policajci pozornici koji će pojačanu kontrolu saobraćaja sprovoditi na dionici magistralnog puta M – 15 Novo Naselje – Šejkovača, zatim na dionici regionalnog puta R – 405 Pobriježje – Husimovci i na području užeg dijela grada.

Iz Policijske stanice Sanski Most naglašavaju da će se osim sutrašnje, akcije pojačane kontrole saobraćaja sprovoditi i u narednim danima, a obzirom na pojačanu frekvenciju saobraćaja . Ujedno je upućeno i upozorenje vozačima da se pridržavaju saobraćajnih propisa, posebno kod parkiranja u užem centru grada, kako policajci na terenu ne bi bili prisiljeni provoditi kaznene mjere.