instant fap
NaslovnicaMagazin

Devet takmičara iz BiH prošlo u finale Zvezda Granda

Devet takmičara iz BiH prošlo u finale Zvezda Granda

Sinoć se održavalo polufinale Zvezda Granda, a u finale je prošlo 20 takmičara od toga devet iz naše zemlje.

Regionalni muzički talent show Zvezde Granda, ušao je u samu završnicu, a sinoć se 20 takmičara borilo za ulazak u veliko finale, a na kraju je svih 20 kandidata prošlo u finale.

U finale su iz Bosne i Hercegovine plasirali su se Sidik Šabanović, Šejla Zonić, Dino Suljić, Mirza Pandur, Antonija Čerkez, Đula Drini, Dejan Dačević, Rijad Rahmanović i Inel Nukić.

Svjestan jake sezone i talenata koji su se prethodnih deset mjeseci svim snagama trudili, Saša Popović imao najteži zadatak da donese konačnu odluku o finalistima koji će se sljedeće subote boriti za laskavu titulu.

“Za dvadeset godina koliko radim Zvezde Granda ovo je najteže veče. Četvoro će nažalost napustiti takmičenje večeras. U finalu nema duela, svaki kandidat nosiće svoj broj. Glasaće se iz pet država: Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Hrvatske”, objasnio je.

Prije nego što je izrekao konačnu odluku, Saša Popović se obratio gledaocima.

“Svaki od ovih kandidata je prošao 13 kola da bi došao dovde. Siguran sam da svi koji prate Zvezde Granda znaju svakog takmičara jako dobro, i ovo je trenutak odluke. Odluka glasi, neće biti 16 u finalu biće 17. Gdje je 17, tu je i 18, a gdje je 18 neka svih 20 idu u finale. Kada su toliko izdržali neka gledaoci odluče koga hoće koga neće i ko će biti pobjednik. Ja nemam srca nikoga da izbacim jer su svi dobri da svi idu u finale”, odlučio je Popović.

Finale takmičenja je naredne subote, a glasaće se iz pet država – BIH, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Hrvatske.

KOMENTARI