Dodik: Britanski plan je da me pokupe i odvedu na nepoznato mjesto

HomeVijestiBiH

Dodik: Britanski plan je da me pokupe i odvedu na nepoznato mjesto

Troškove boravka Cvijanović u SAD-u plaćaju građani, putuje i Snježana Dodik

Dodik je rekao da su oni shvatili da im je najbolje da ga sklone, pa su mu zaprijetili.

“Kada ovdje to zdravorazumski kažete, svi bi rekli – da li je to moguće? I svi bi zaključili da nije moguće. Ali, kod nas je moguće jer se to dešavalo prije deset godina – kupili su naše ljude, odvodili ih u kontejnere, po deset, petnaest dana, tri mjeseca, pet mjeseci, šikanirali ih, neki su prolupali od svega toga, i ništa”, rekao je Dodik “Sputnjiku” u Beogradu.

Inače agencija “Sputnjik” je zbog propagande zabranjen u zemljama Evropske unije

Dodik je naveo kao primjer aktuelnog načelnika Sokoca Milovana Bjelicu koga su pokupili i odveli u kontejner – “upale svetla, reflektore, grunu jaku muziku da ne može da spava i traže priznanje”.

Dodik je rekao da se u Srbiji i u Republici Srpsko osjeća sigurno.

“Naravno da mene po zakonu obezbjeđuje policija Republike Srpske. Imam povjerenja u te momke, ali sam uvjeren da narod dobro razumije o čemu se radi i meni je to najvažnije”, rekao je Dodik.

Na pitanje s koje strane mu prijete, Dodik je odgovorio da oni imaju ambiciju da ga sklone iz izbornog procesa, ali su vidjeli da opet dobija izbore i hvataju se za glavu – od onih u Americi do Britanaca.

“A, mislili su da u narednih godinu-dvije završe taj nezavršeni posao u BiH, da dovedu svoju vlast, dovedu ljude u Republici Srpskoj koji bi olako to priznali zato što bi bili negdje potapšani po ramenu, a poslije nema povratka. Zato on /Kristijan Šmit/ hoće ovaj zakon o imovini. Kad njega uzmete onda će doći na red škole, pa će reći da su škole napravljene prije, pa univerziteti, bolnice, pa ne znam ni ja šta više”, rekao je Dodik.

Podsjetimo, Ministarstvo unutrašnjih poslova RS je saopštilo prije 3 dana kako je podiglo stepen osiguranja člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i njegove porodice

Infirmacija o ugroženoj bezbjednosti stigla je dana nakon što je suspendovan Zakon o nepokretnoj imovini.

Podsjetimo i da su početkom sedmice Dodiku uvedene sankcije od strane Velike Britanije.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0