instant fap
NaslovnicaVijestiBiH

Dok Konaković klanja džumu, službena vozila parkirana na glavnoj gradskoj saobraćajnici

Dok Konaković klanja džumu, službena vozila parkirana na glavnoj gradskoj saobraćajnici

Vozila koja koristi ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine i njegovo obezbjeđenje jučer su bila parkirana na glavnoj saobraćajnici u naselju Čengić Vila u Sarajevu tokom džuma-namaza.

Na fotografiji koju nam je poslao čitalac mogu se vidjeti dva službena vozila Ministarstva vanjskih poslova BiH koja stoje u krajnjoj desnoj traci glavne sarajevske saobraćajnice u smjeru Otoke.

Fotografija je nastala u petak oko 12 sati i 30 minuta, a čitalac nam je potvrdio da su vozila na istom mjestu bila parkirana i pet minuta prije početka džuma-namaza.

Ovim povodom kontaktirali smo ministra Konakovića koji nam je rekao da vozila nisu bila parkirana na tom mjestu sve vrijeme, već da su ga tu dovezla i kasnije došla po njega.

“Oni su mene dovezli i ostavili tu i otišli se parkirati. Kasnije su došli po mene i zadržali se na tom mjestu nekoliko minuta, da li tri, da li pet minuta – ne znam. Uglavnom, bili su nekoliko minuta”, rekao nam je Konaković.

Dodaje da su vozila bila parkirana “na početku desne, isključne trake” i da nikome nisu smetala, “ni ljudima ni automobilima.”

“Zbog opisa i dinamike posla to nam se dešava i dešavat će se. Vodimo računa da ne blokiramo i ne smetamo ljudima”, dodao je Konaković.

KOMENTARI