instant fap
Naslovnicainmedia danas

Druženje uz kafu i kolače kao znak zahvalonsti građanima na podršci

Druženje uz kafu i kolače kao znak zahvalonsti građanima na podršci

Posljednjeg dana izborne kampanje, Općinska organizacija Stranke demokratske akcije Sanski Most, iskoristila je za druženje s građanima, te su na ovaj način još jednom izrazili zahvalnost za pruženu podršku koju su brojni građani iskazali svojim posjetama i prisustvom na tribinama, koje su u proteklih mjesec dana bile iznimno posjećene.

Postavljanjem info pulta ispred malog gradskog parka, kandidati ove stranke na predstojećim izborima, iskoristili za razgovor, te su uz kafu, sokove i kolače, i podjelu promotivnih materijala, proveli ugodno vrijeme i družili se sa svojim sugrađanima. Općinska organizacija SDA Sanski Most u proteklom periodu obišla je sve mjesne ogranke, i održala tribine u svim mjesnim zajednicama.

Ovakvi događaji poslužili su kako bi se predstavio izborni program stranke, poslušali zahtjevi građana, njihove sugestije, pohvale ali i kritike, kao i određeni problemi, koji će kao i do sada, zajedno i uz saradnju s građanima, biti rješavani. Stranka demokratske akcije iskreno se zahvaljuje građanima na iskazanoj podršci za vrijeme predizborne kampanje.

KOMENTARI