instant fap
NaslovnicaSport

Džeko se ne želi odreći plaće koju ima u Cityju, a koju mu Bayern ne može ili ne želi dati

Džeko se ne želi odreći plaće koju ima u Cityju, a koju mu Bayern ne može ili ne želi dati

Čelnici Bayerna u potrazi su za vrhunskim napadačem koji bi činio “ubojiti” dvojac s Marijem Gomezom. U fokusu su trenutno, dva imena: Robert Lewandowski iz Borussije Dortmund i naš Edin Džeko.

Lewandowski i Džeko su “identificirani” kao idealna rješenja, ali u oba slučaja postoji problem, navodi Sport Bild. Kod Lewandowskog je to njegov sadašnji klub Borussia Dortmund, a kod Džeke upravo on sam. Aktualni njemački prvak ne želi prodati poljskog napadača, pogotovo ne najvećem suparniku za naslov. Bayern je, prenosi “nogometni-magazin”, već kontaktirao s agentom 23-godišnjeg Lewandowski koji se zasad ne izjašnjava o svojim željama.

Što se tiče Džeke, on je u januaru prošle godine prešao iz Wolfsburga u Manchester City za 37 miliona eura. S obzirom da najčešće nije u prvoj postavi, nije nemoguće da bi “građani” pristali na prodaju iako odšteta sasvim sigurno ne bi bila mala. No, ni sam Džeko se, tvrdi Sport Bild, ne želi odreći plaće koju ima u Cityju, a koju mu Bayern ne može ili ne želi dati.

I dalje je, tako, neizvjesno za koga će se od spomenute dvojice Bavarci odlučiti i hoće li uopće biti u stanju dovesti ikoga od njih. No, u klubu ne očajavaju jer se u konačnici za sljedeću sezonu ipak mogu osloniti na Pizarra, a onda dogodine krenuti u novi lov na neku od zvijezda.