instant fap
NaslovnicaSport

“Emiliano se tu noć uopšte nije htio ukrcati u avion, ali ga je neko natjerao da to uradi”

“Emiliano se tu noć uopšte nije htio ukrcati u avion, ali ga je neko natjerao da to uradi”

Prijatelj Emiliana Sale podigao je dosta prašine u javnosti izjavom da se argentinski napadač kobne noći uopšte nije htio vratiti u Cardiff i ukrcati u avion, no sudbina je željela da to bude drugačije.

Prije dvije sedmice potvrđeno je da je nestao avion u kojem je bio Emiliano Sala, a u nedjelju je pronađena olupina istog na dnu mora u Engleskom kanalu. U avionu se nalazi i jedno tijelo, no još uvijek nije poznato da li se radi o Sali ili pilotu koji je upravljao avionom.

Ova tragedija je žestoko uzdrmala fudbalski svijet, ali sigurno najviše Salinu porodicu. Oni čak skupljali novac da se istraga nastavi i na kraju su uspjeli pronaći avion, no nažalost na dnu mora.

Dosta prašine izjavom je podigao Salin prijatelj Maximiliano Duarte koji je rekao da se te noći čuo sa Salom i da Argentinac uopšte nije htio putovati za Cardiff.

“Emiliano nije htio da uđe u avion i ide tu noć za Cardiff. Čuli smo se tog dana i rekao mi je da želi da ostane u Nantesu i da ujutro ide za Vels jer je bio previše umoran za putovanje. Ne znam ko je na kraju odlučio da mora putovati baš tu noć i želim da se nađu odgovorne osobe za to. Neko sigurno stoji iza toga, a ja kao dokaz imam poruke gdje piše da mu se ne ide. Od te noći ne mogu mirno da spavam. Ne želim ništa da govorim i želim samo da se sazna ko ga je natjerao da se vrati u Cardiff tu noć”, rekao je Duarte.

Pas Emiliana Sale već dvije sedmice sjedi pored prozora i čeka ga da se vrati

Nakon ove potvrde sestra Emiliana Sale objavila je emotivnu poruku na Instagramu i uz fotografiju mjesta gdje je pronađen avion napisala samo “Uvijek ću te voljeti”. No, srceparajuća fotografija objavljena je i sinoć.

Naime, jedan od Salinih prijatelja objavio je fotografiju iz njegovog doma, a u centru pažnje je Salin pas. Od nestanka argentinskog fudbalera on sjedi pored prozora i čega svog vlasnika da se vrati. Nažalost, to neće dočekati.


KOMENTARI