instant fap
NaslovnicaSport

Enver Šljivar otvorio školu boksa

Enver Šljivar otvorio školu boksa

Poznati bh. bokser u Švicarskoj Enver Šljivar, nakon ljetnje pauze i saniranja povreda, ponovno se aktivirao odnosno započeo je sa treninzima. Enver uporedo vodi i školu boksa, a svojim kvalitetima i uspjesima izdvojio se kao jedan od najboljih u toj državi.

Članovi Enverove bokserske škole su kako odrasli muškarci i žene, isto tako i djeca kojih ima oko 25.

Enver Šljivar je uz pomoć svog tima i sponzora za tu školu kreirao i specijalne, prepoznatljive majice koje su oduševile polaznike te škole, kao i sve one koji su ih vidjeli. 

Moja velika želja je bila da ta škola boksa uspije i zaista sam prezadovoljan dosadašnjim rezultatima. Jednostavno želim da znanje koje imam i koje sam godinama sticao prenesem kako na mlade ljude, djecu, isto tako i na sve one kojima je boks, ali općenito i sport u srcu. Do kraja godine, ako se sve konačno smiri sa koronavirusom, trebao bih se ponovno vratiti u ring da odbranim titulu – rekao nam je Šljivar. 

Uskoro bi u Švicarskoj trebao biti organizovan prvi boks meč jednog od Šljivarovih učenika pa je, kako nam je Enver kazao, sve svoje kapacitete i slobodno vrijeme posvetio tom mladom i talentiranom bokseru

KOMENTARI