instant fap
NaslovnicaVijestiMagazin

Greške u seksu zbog kojih se raspadaju brakovi

Greške u seksu zbog kojih se raspadaju brakovi

Održavati seks zanimljivim i privlačnim kroz godine nekima je težak zadatak.

Koliko je to bitna stavka u mnogim brakovima pokazuju i činjenice da monotoni ili prerijetki seks može uzrokovati i raspad braka.

Šest žena i muškaraca kojima se upravo to dogodilo, otkrili su za Women`s Health svoja iskustva i što im je “presudilo”…

Nikada nismo isprobali nešto novo

– Upoznao sam svoju bivšu ženu kada sam imao 17 godina i bila je prva žena s kojom samimao spolni odnos. Nakon vjenčanja upali smo u neku kolotečinu i nismo znali kako se iz nje izvući. Nakon rođenja djeteta i jednog spontanog pobačaja, seks više nije bio užitak. Danas bolje funkcioniramo kao prijatelji i roditelji, ispričao je 31-godišnji Lucas.

Prevario me

– Moj uskoro bivši suprug i ja, imali smo različite poglede na seks i on me je prevario. Nakon toga priznao je da ne želi biti u vezi samo s jednom ženom pa sam ga ostavila, priznala je 32- godišnja Claire.

Veza bez seksa

– Moj suprug i ja imali smo ukupno tri seksualna odnosa u godinu i pol dana braka. To je glavni razlog zašto sam ga ostavila. On nije pokazivao zanimanje za ikakve promjene niti inicijativu. Smatram da žena treba biti u braku s čovjekom kojem će biti poželjna i privlačna, poručila je 33- godišnja Donora.

Spavao je s kolegicama

– Moj bivši je odličan ljubavnik, ali meni nikada nije pružao taj seksualni užitak. Vjerovatno zato jer me učestalo varao s kolegicama s posla i prostitutkama. Kada sma to otkrila, više nikada nismo spavali zajedno, priznala je 51- godišnja Crystal.

Imala je priručnik

– Moja žena je seks shvaćala preozbiljno. Imala je priručnik koji sam morao slijediti i bilo mi je jako teško seks ne doživljavati kao “posao” koji moram odraditi. Čak i kada je ona inicirala seks sve sam korake morao odraditi. Bilo je to kao obavljanje poslovnih zadataka, a nimalo igre, pojasnio je 34- godišnji James.

Nisam uvažavao njene želje i potrebe

– Ja sam bio tipični muškarac kojem seks nije trebao trajati dugo. Ona je željela da traje duže i bude intimnije. Nisam prihvaćao njene potrebe i nisam joj se dovoljno posvećivao. Rastali smo se…, priča je to 51- godišnjeg Luija.

KOMENTARI