instant fap
NaslovnicaVijestiGlobus

Haos u Ljubljani: Pokušao oteti autobus, ubila ga policija

Haos u Ljubljani: Pokušao oteti autobus, ubila ga policija

U teškom incidentu koji se dogodio u četvrtak kasno navečer u jednom autobusu ljubljanskog gradskog prijevoza na prilazu gradu, ubijena je osoba koja je po nekima pokušala oteti vozilo, prijeteći vozaču odvijačem, objavili su u kasnim večernjim satima slovenski mediji, prenosi Hina.

Prema informaciji ljubljanskoga Dela, nepoznata je osoba vozača gradskog prijevoza koji je vozio na redovnoj liniji prisilila da skrene prema obilaznici, prijeteći mu da će ga ubiti šarafcigerom.

Vozač je, navodi list, zadržao prisebnost i skrenuo u pravcu koji je zahtijevao otmičar, ali je nakon toga namjerno prešao preko crvenog na semaforu kako bi upozorio policiju.

Policija je, navodi „Delo“ incident potvrdila, kazavši i to da je jedna osoba mrtva. Neslužbeno, riječ je o napadaču na vozača, odnosno otmičaru.

Glasnogovornica ljubljanske policijske uprave Nataša Pucko rekla je da su informaciju o otetom autobusu odnosno incidentu dobili u četvrtak oko 21 sat, te da može potvrditi da je jedna osoba umrla. Dodala je da će više informacija biti kad policija obavi očevid.

Direktor Ljubljanskog putničkog prometa Peter Horvat za Delo je rekao da se incident dogodio nešto prije 9 sati navečer u autobusu linije 6B. U autobus je, kako je rekao, ušla nepoznata osoba koja je zaprijetila vozaču smrću te ga prisilila da skrene s predviđene linije na gradsku obilaznicu.

Vozač je policiju alarmirao tako da je vozilom prošao kroz crveno na semaforu, a navodno ih je telefonom pozvala i jedna od putnica, navode neslužbeno slovenski mediji, dodajući da je policija nekoliko puta neuspješno pokušala zaustaviti vozilo, nakon čega je otmičar ubijen.

KOMENTARI