instant fap

Ibrahim Šehić: Odmorit ću pet-šest dana i odlučiti o novom klubu

Ibrahim Šehić: Odmorit ću pet-šest dana i odlučiti o novom klubu

Ibrahim Šehić (31) sa svojim se Erzurumsporom plasirao u tursku Superligu, a sa završetkom sezone istekao mu je i ugovor sa ovim klubom.

Ako se pitate kako to da Erzurumspor nije ranije prodao Šehića – odgovor je da su ga željeli po svaku cijenu zadržati u ekipi kako bi izborili plasman u tursku elitu.

“Nismo imali sreće da se plasiramo u Superligu prošle godine, ali nam se trud vratio kao nagrada ove godine. Bili smo dobro organizovani i vjerovali smo u sebe. Sada je sjajan osjećaj vidjeti Erzurumspor u Superligi.” govori za turske medije Ibrahim Šehić.

“Istekao mi je ugovor sa klubom i sada ću se odmoriti 5-6 dana kako bih o svemu razmislio. Sigurno da ću prvo razgovarati sa Erzurumsporom – a ostanak u klubu je moj prioritet. Imam informacije da me žele Galatasaray i Besiktas, ali nisam dobio zvanične ponude. To su veliki klubovi, ali ja sam i prvi golman reprezentacije BiH, tako da mi je važno da branim u klubu.” govori naš golman.

Šehiću je ovo još jedan uspjeh u karijeri nakon pet titula prvaka Azerbejdžana, jedne Bosne i Hercegovine, te tri kupa Azerbejdžana i jednog BiH. Naravno, u dresu Qarabaga i Željezničara.

Šehić je u karijeri branio 27 puta za BiH.

KOMENTARI