instant fap

Ima li zakazanih vjenčanja? Ljubav u doba korone

Ima li zakazanih vjenčanja? Ljubav u doba korone

Sigurno oko sebe već imate poveći broj prijateljica, poznanica, pa čak i članica obitelji koje su bile primorane otkazati svoju ljetnu svadbu.

U međuvremenu, i otkako je lockdown priveden svom kraju, polako smo se počeli vraćati u normalu, ili barem ono što je danas poznato kao novo normalno. Posljednji dani proljeća i prvi dani ljeti izveli su nas na gradske ulice, počeli smo ponovno uživati u toplijoj sezoni na svježem zraku, a osim svakodnevnih druženja s prijateljima kojima smo se opet vratili, gradovi su postali življi i zbog povratka raznih slavlja i svečanosti karakterističnih upravo za proljeće i ljeto. 

Kao što su i sami stručnjaci potvrdili, ovaj virus nikada nigdje nije otišao, mnogi ističu da se još uvijek nalazimo u takozvanom prvom valu korone i prostora za opuštanje i popuštanje zapravo i nema previše. Veliki broj oboljelih s kojima se opet susrećemo, kako kod nas, tako i u regiji, budi zabrinutost u nama i, iako to više nije ona panika koja nas je sve hvatala kada smo službeno postali dijelom globalne pandemije koronavirusa, situacija u kojoj smo se ponovno našli svejedno nam daje do znanja kako je naša svakodnevica daleko od normalne i da danas živimo na jedan sasvim novi način.

Ima li još zaljubljenih koji u narednom periodu u Sanskom Mostu planiraju da izgovore sudbonosno da.

KOMENTARI