instant fap
NaslovnicaLokalne temeSanski Most

Inicijativa za organizaciju manifestacije “Dani Tomine i Tominjana”

Inicijativa za organizaciju manifestacije “Dani Tomine i Tominjana”

Kako bi omogućili svim mještanima izjašnjenje o organizaciji druženja Tominjana, pozivamo vas sve, ma gdje bili, a koji planirate ljetos doći u Tominu, da u komentaru ili privatnom porukom kažete jeste li za: a) da se organizira druženje svih Tominjana “Dani Tomine i Tominjana”b) da odrede datum; između 20.07- 10.08.2022. God. c) jeste li, u cilju kvaliteta, spremni učestvovati u organizaciji druženja (licno (i)li financijski)d) da kažete šta bi to bio program druženja Molimo da se izjasnite o ovoj inicijativi koja je obećana i koju su tražili mještani Tomine koji žive i rade van Bosne.

Bez jedinstva i snažne podrške svih Tominjana projektima i aktivnostima rukovodstva MZ Tomine i uzimanja učešća u radu i planiranju svih aktivnosti pa i ove organizacija neće uspjeti kako mi očekujemo. Sve prijedloge koje dobijemo, a koji budu realni i izvodljivi biće prihvaćeni i uzeti u obzir.

Kako smo sve bliže ljetnim odmorima, moramo da skupa sa vama konkretno utvrdimo hoćemo organizirati manifestaciju ili ne. Anketa je otvorena narednih 15 dana, a nakon vaših prijedloga, Skupština MZ Tomina donijet će odluko koja će biti predočena na uvid svima vama, kao i općini Sanski Most kako bi ista mogla uzeti učešće u istoj, te izdati potrebna odobrenja.

KOMENTARI