instant fap
NaslovnicaVijestiBiH

Ispovijest bivšeg predstavnika Bosne i Hercegovine na Eurosongu: ‘Pokušao sam počiniti samoubistvo’

Ispovijest bivšeg predstavnika Bosne i Hercegovine na Eurosongu: ‘Pokušao sam počiniti samoubistvo’

“Iako već godinama ne živim u Sanskom Mostu, ovaj grad osjećam i doživljavam kao svoj. U meni se uvijek javi neki neobični osjećaj kada dođem ovdje”, rekao je Vukašin koji je rođen u Sanskom Mostu.

Vukašina Brajića se mnogi sJećaju po tome što je predstavljao Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu, a pjevač je sada otkrio veoma intimne detalje o sebi. Tačnije, priznao je da je pokušao samoubistvo.

Kako je ispričao, on je bio u depresiji, a ovaj pokušaj se desio prošle godine.

“Ja sam bio u visokofunkcionalnoj depresiji, koja nije mogla da se primijeti. Bježao sam u posao, toliko sam radio da ne bih osećao tu tjeskobu. Kada si u depresiji nemaš nikakav osećaj ni za šta, nije ti žao što će majka da ti plače ako te nema, nije ti žao, jednostavno želiš da se desi nešto”, počeo je Vukašin, pa nastavio:

“Sad imamo gomilu nekih popularnih bolesti na Instagramu, to nisu stvari za šalu, ali hoću da kažem ljudima da se to dešava, da je to stvarno, a ja sam završio na ispiranju u pokušaju da sam sebi oduzmem život“.

Kako je rekao, tada je shvatio da to nije trebalo da uradi i da nikad više neće pokušati.

“To je momenat u kome sam ja shvatio da tamo sa druge strane nema ničega, a ako ovde nema ničega, bar nešto može da se desi. To je momenat kada sam ja shvatio da ja to više nikada neću da pokušam”, ispričao je Vukašin u podkastu Pričaonica Sanje Ćulibrk.

Podsjetimo, Vukašin je u pjevačkom takmičenju Operacija trijumf osvojio drugo mjesto, pa je nastupao po raznim klubovima, sa momcima iz showa se oprobao na “Beoviziji”, javljaju srbijanski mediji.

KOMENTARI