instant fap
NaslovnicaLokalne temeSanski Most

Izgradnja “Zemlje sretnih pasa”

Izgradnja “Zemlje sretnih pasa”

Do kraja augusta neophodno je prikupiti 30.000 KM za izvođenje radova u prvoj fazi izgradnje Zemlje sretnih pasa – betoniranje ploča i stubova za četiri nastambe za pse dimenzija 15,50 x 5,40, izradu krovnih konstrukcija i dvije septičke jame.

Za šape koje nestrpljivo čekaju preseljenje sa sanske deponije smeća do sada smo prikupili 15.000 KM. Matematika kaže: kada bi svako ko je lajkao našu stranicu, vas 2600 duša, uplatio po 6 KM na naš transakcioni račun, prikupilo bi se preostalih 15.000 KM. Nije teško i nije veliko – sve što je potrebno su sljedeći podaci: Udruženje Srce za šapu, Husimovci 207, Sanski Most; Transakcioni račun kod Unicredit banke: 3385402228757744, uz naznaku: Donacija za izgradnju Zemlje sretnih pasa.

Ovo što radimo nije utopija, a nije ni mućka, i to smo dokazali nebrojeno puta kroz zadnje tri godine. Mi imamo viziju i, bez obzira na sve prepreke i izostanak podrške vlasti, idemo ka ostvarenju cilja koji je za dobro svih – gradimo sklonište koje će biti jedinstveno u regionu po načinu na koji će napušteni i odbačeni psi biti smješteni u njemu – bez boksova (osim karantene), sa nastambama za kolektivni smještaj i sa 18.500 m2 zemlje za igru i trčanje. Priključite nam se!

KOMENTARI