Izlaze mučni detalji ubojstva 12-godišnje Njemice. Prijateljice je izbole 32 puta zbog svađe na TikToku, glumile da je traže

HomeVijestiGlobus

Izlaze mučni detalji ubojstva 12-godišnje Njemice. Prijateljice je izbole 32 puta zbog svađe na TikToku, glumile da je traže

Konzul poslao uputu građanima BiH koji su u Njemačkoj, a ističe im viza

Djevojčica Luise (12) iz Freundenberga u Njemačkoj, koju su ubile njezine kolegice iz razreda, izbodena je nožem čak 32 puta. Jedna od napadačica, 13-godišnjakinja, bila joj je najbolja prijateljica, piše njemački Focus.

Dvije djevojčice dobi od 12 i 13 godina priznale su ubojstvo 12-godišnje Luise, priopćila je u utorak policija. “Nakon prvog ispitivanja djevojčice su dale proturječne iskaze, a nakon ponovnog ispitivanja priznale su djelo“, rekao je glasnogovornik policije u Koblenzu.

Tijelo je pronađeno u blizini doma

Dvanaestogodišnja Luise je u nedjelju ujutro pronađena u blizini svog doma na samoj granici između saveznih pokrajina Porajnje-Falačka i Sjeverna Rajna-Vestfalija, na zapadu Njemačke. Dom ubijene nalazi se u saveznoj pokrajini Sjeverna Rajna-Vestfalija. Isprva se sumnjalo u seksualni delikt, ali obdukcija nije potvrdila ove sumnje.

Vjerovalo se da je Luise nestala u subotu dok se pješice vraćala kući od prijateljice. Nestanak je prijavljen jer nije došla kući, a nije se javljala ni na mobitel. Pokrenuta je potraga u kojoj je sudjelovao veliki broj policajaca. Njezino tijelo pronađeno je u nedjelju u blizini željezničkog tunela. Na mjestu na kojem je ubijena njezini kolege iz škole i šokirani stanovnici ostavljaju cvijeće i lampione.

Osveta zbog svađe na TikToku

Djevojčica je prenoćila kod 13-godišnje prijateljice. Sutradan je došla i 12-godišnjakinja, a djevojčice su zajedno otišle u šumu i ondje su ubile Luise. Nakon zločina dvije djevojčice otišle su kući. Starija je nazvala Luisine roditelje i rekla kako je zabrinuta za nju. Tad je i pokušala sa svojeg mobitela nazvati Luise. Navodno je na društvenim mrežama podijelila i vijest o potrazi za Luise, iako je već vrlo dobro znala da je Luise mrtva.

Navodno je razlog ubojstva osveta zbog svađe na TikToku. Spiegel piše kako je Luise doživjela mobing, a onda je ubijena. Kako bi zaštitila maloljetne ubojice koje još nemaju dovoljno godina da bi kazneno odgovarale, policija otkriva samo mali broj informacija. No poznato je da su izuzete iz svojih obitelji i pod nadzorom su ureda za mlade.

telegram

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0