instant fap
NaslovnicaLokalne temeSanski Most

Izlet na izvor Sane: Gdje god se okreneš vidiš neku ljepotu

Izlet na izvor Sane: Gdje god se okreneš vidiš neku ljepotu

Dragi moji, mnogi nisu svjesni kako je ova zemlja ljepa. Gdje god se okreneš vidiš neku ljepotu.

Oblaci su se u ova dva dana nestvarno razmetali ljepotom pod čistim plavom nebom. Vidjeli ste vjerujem. Bilo je šteta ne iskoristiti ih. I jesmo. Entuzijazam dragih komšija i malo dobre volje, dobacili smo preko vikenda do drugara Bore i Peđe u Pecku. Prošetali odmah do izvora Sane, huči iz pećine, a ne znam da neka voda ima tako lijep ukus kao Sana kad se rukom zagrabi baš tu gdje izvire.

U povratku smo se igrali sa djecom u sportovima u kojim su bolji od nas. Prije večere sam sa Borom skoknuo do Kize, nedaleko od penjačkog kampa je upravo postavio kucu sa kojom ima lijepe i plemenite planove. Zatekli smo ga kako s klincima lozi vatru, a poslužio nas je moćnom rakijom od karamuta čijeg lijepog ukusa nikako da se riješim.

Po povratku sam nam upalio Evroviziju, pili smo zilavku i navijali za Lazanju do dugo u noc. Nakon moćnog doručka u Pecka centru posjetili smo 13. Pecka Rock Climbing Festival, ljudi em znaju da se veru po stijenama, em se dobro zabavljaju. U povratku svratili do Balkane.

Posteno sam zaradio upalu mišića. Dani kao ovi se pamte, evo par kadrova na uvid, sve sa dva zaigrana medvjedića u oblacima.

Živio komšiluk!

Aleksandar T.

KOMENTARI