instant fap

Je.o vas Bajram, posle svega vi kao čestitate, ma mi Srbi smo sami sebi dovoljni

„Je.o vas Bajram, posle svega vi kao čestitate, ma mi Srbi smo sami sebi dovoljni. Srećan Bajram, Turci, ne dočekali sledeći“, ovom porukom je navijač Predrag Ćosović iz Beograda „čestitao“ muslimanskim vjernicima prvi dan Kurban-bajrama …

i na Fejsbuku postavio fotografiju sebe kako upaljačem pali muslimansku svetu knjigu Kuran pokazujući srednji prst!

Ovaj vjerski netrpeljivac pripadnik je navijačke grupe Četnici sjever, a na Fejsbuk profilu ima i sliku na kojoj pozira s pištoljem u ruci.

Rambo Amadeus: Psihopata!

I popularni pevač Rambo Amadeus je prokomentarisao Ćosovićeve prozivke.

Manijak, psihopata, nacionalista, šovinista, pederčina, miš, slabunjavo maloumni fanatik – pisalo je u komentarima objavljenim na profilu pod imenom Rambo Amadeus, a sudeći po svim karakteristikama, profil zaista pripada pjevaču Antoniju Pušiću, poznatijem kao Rambo Amadeus.

Peđa voli Zvezdu

Iz njegovih objava i aktivnosti zaključuje se da je Ćosović obožavalac tetovaža jer ih ima po cijelom tijelu, a učlanjen je i u grupu Zvezda Srbije.

Ugašen profil na Fejsbuku?

Ćosovićev prijeteći status na Fejsbuku za samo nekoliko minuta lajkovalo je više od 20 ljudi. Njegov nadimak na Fejsbuku je Predrag Peđa, napisan je ćirilicom, ali sinoć se na pretrazi nije pojavljivao njegov profil, pa je moguće da je u međuvremenu ugašen.

KOMENTARI