instant fap
NaslovnicaMagazin

Kako uspjeti u poslu: Savjeti Homera Simpsona

Kako uspjeti u poslu: Savjeti Homera Simpsona

KAD POMISLITE na popularnog animiranog junaka Homera Simpsona, vjerojatno vam prve na umu nisu riječi “financijski ekspert”. No, Homerova “mudrost” ipak je u obliku njegovih slavnih citata pretočena u knjigu koja je okupila kolekciju poslovnih savjeta.

Tako se Homer pridružio obitelji koju čine: Don Draper iz serija “Mad Men”, zatim Gordon Gekko iz “Wall Streeta” i mnogi drugi, piše Daily Mail.

Homerovi biseri uključuju savjete poput: “Ako ne voliš svoj posao, nemoj štrajkati. Samo se potrudi da svaki dan svoj posao radiš s pola snage”. Tu su i slavni citati “Laži za mene”, “Dobra ideja, šefe” i “To je bilo tako kad sam došao ovdje.”

Od ostalih fiktivnih likova, tu je i mafijaš Virgil “The Turk” Sollozzo iz filma “Th Godfather” sa svojim citatom: “Ne volim nasilje, Tom. Ja sam poslovan čovjek, a krv je veliki trošak”. John Gotti, kum mafijaške obitelji Gambino, najpoznatiji je po svojoj izjavi: “Ako misliš da je tvoj šef glup, sjeti se da uopće ni ne bi imao posao da je kojim slučajem pametniji”.