instant fap
NaslovnicaMagazin

Keanu Reeves konačno otkrio zašto je odbio snimati nastavak filma “Brzina”

Keanu Reeves konačno otkrio zašto je odbio snimati nastavak filma “Brzina”

U filmu iz 1994. holivudski glumac glumio je Jacka Taverna, specijalca u policijskoj upravi Los Angelesa koji mora zaustaviti eksploziju bombe u gradskom autobusu.

Iako je volio raditi s kolegicom Sandrom Bullock – koja se vratila 1997. za nastavak filma – Keanu je rekao da ga je nešto spriječilo da ponovi svoju ulogu u hit filmu.

“U to vrijeme nisam mogao odgovoriti na taj scenarij”, kazao je u emisiji Grahama Nortona na BBC-u.

“Stvarno sam želio raditi sa Sandrom Bullock. Volio sam igrati Jacka Taverna i volio sam “Brzinu” ​​– ali prekooceanski brod? Nisam imao ništa protiv ikoga tko je radio na filmu, ali u to vrijeme sam imao osjećaj da to jednostavno nije u redu.”

Iako je odbio snimati nastavak, Keanu – koji je u vezi s umjetnicom Alexandrom Grant – priznao je da bi volio ponovno surađivati ​​sa Sandrom u budućnosti.

Opisujući 57-godišnju glumicu kao “divnu umjetnicu i osobu”, rekao je da dijele “dobru kemiju”, što je dovelo do glasina da su nekoć bili više nego prijatelji.

Sandra je svojevremeno izjavila da glasine nisu istinite, ali je rekla da će uvijek biti prijatelji, čak i da su izlazili.

“Keanu je prijatelj sa svakom ženom s kojom je izlazio”, rekla je za Entertainment Weekly. “Dakle, možda smo mogli i preživjeti vezu”, kazala je glumica.

KOMENTARI