instant fap

Kingston: Uskoro prvi USB od 1TB

Kingston: Uskoro prvi USB od 1TB

Kompanija Kingston Digital Europe Ltd, članica kompanije Kingston Technology Company Inc., lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, predstavila je na CES-u (Sajmu potrošačke elektornike) u Las Vegasu DataTraveler HyperX Predator 3.0 USB fleš disk.

DataTraveler HyperX Predator 3.0 je USB 3.0 fleš disk sa najvećim kapacitetom na svetu budući da će krajem tromesečja ove godine biti dostupan u verziji od 1TB. Za sada se isporučuje u varijanti od 512GB.

DT HyperX Predator 3.0 je najbrži USB 3.0 fleš disk u Kingston familiji, sa brzinom čitanja do 240MB/s i brzinom upisa do 160MB/s. Takođe, poseduje SuperSpeed USB 3.0 sertifikat.

“Naš novi DataTraveler HyperX Predator 3.0 omogućava korisnicima da čuvaju čitav jedan svet na prenosivom USB 3.0 fleš disku,” izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe.

“Ogroman kapacitet i velika brzina USB 3.0 prenosa omogućavaju korisnicima da uštede vreme budući da mogu da pristupe podacima, obrade i prebace aplikacije ili fajlove kao što su HD filmovi, dirkerno sa diska, bez gubitka na performansama.”

DataTraveler HyperX Predator 3.0 dizajniran je u skladu sa USB 3.0 specifikacijom sledeće generacije i optimizovan je za novije računare sa USB 3.0 portovima. Korisnici koji rade sa velikim video ili grafičkim fajlovima, kao i gejmeri koji žele da putuju sa čitavom kolekcijom pri ruci, ceniće brzinu i kapacitet ovog diska.
Kućište je napravljeno od legure cinka.

DataTraveler HyperX Predator 3.0 se isporučuje sa posebno dizajniranim Kingston i HyperX dodatkom za ključ. Takođe je povratno kompatibilan sa USB 2.0 standardom za efikasan prenos podataka.

KOMENTARI