instant fap
NaslovnicaVijestiRegion

Konkurs za prijem 1.500 volontera

Konkurs za prijem 1.500 volontera

Exit festival i ove godine otvara vrata za 1.500 volontera iz cijelog svijeta koji će dobiti priliku da steknu nevjerovatna iskustva u sektorima marketinga, protokola, u press centru, programskoj produkciji, na izgradnji, šankovima, ulazima, akreditovanju, u obezbjeđenju, Exit vilidžu i drugim brojnim segmentima festivala.

Konkurs za prijave otvoren je od 5. do 31. maja, a svi koji budu željeli da se uključe i postanu dio ove velike organizacije, moći će od sutra da se prijave preko aplikacije na sajtu exitfest.org.

Volonteri na Exit festivalu imaće obezbijeđen ulaz i boravak na festivalu nakon završetka propisanog radnog vremena, kao i besplatan boravak u Exit vilidžu, obezbjeđenu ishranu u toku smjene i besplatne tokene za piće. Po završetku festivala, volonteri dobijaju sertifikat kao priznanje o volontiranju, što će im biti dodatna referenca u biografiji.

Prethodne godine volonterski program Exit festivala bio je jedan od najvećih volonterskih projekata u Srbiji u 2011. godini. Na konkurs se prijavilo preko 5.000 mladih ljudi, od kojih je izabrano 1.250 dobrovoljaca iz više od 60 zemalja širom svijeta, prije svega iz Srbije, ali i iz regiona, evropskih zemalja, SAD-a, Australije, Rusije, Singapura, Ekvadora, Svazilenda, Čilea, Izraela…

Svi oni ponijeli su sa Exit festivala nezaboravna iskustva, koja su podijelili sa prijateljima i međusobno preko zvanične Facebook stranice za Exit volontere.

Volonteri će kroz angažovanje na Exit festivalu razviti osjećaj pripadnosti i korisnosti za zajednicu, razviće nove vještine, upoznaće se sa timskim radom, družiti se sa ljudima iz različitih gradova i zemalja, poboljšati znanje stranih jezika i steći uvid u organizaciju jednog velikog festivala. Poseban dio aktivnosti volontera predstavljaće i ekološke radionice na kojima će biti edukovani u oblasti primjene tehnologija za obnovljive izvore energije i podići nivo ekološke svijesti i znanja u oblasti zaštite životne sredine.

Volontiranje će trajati od 9. do 15. jula 2012. godine na festivalu Exit u Novom Sadu, najviše šest sati u toku jedne smjene.

Izvođači

Nastup na ovogodišnjem Exit festivalu, koji će se održati od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, do sad su potvrdili: Guns N’ Roses, Duran Duran, New Order, Erykah Badu, Plan B, Avicii, Richie Hawtin, Gossip, Wolfmother, Luciano, Laurent Garnier LBS, Miss Kittin, Hercules & Love Affair, The Toy Dolls, Skindred, Little Dragon, Felix Da Housecat, Totally Enormous Extinct Dinosaurs, Azari& III, BurakaSomSistema, Sneaky Soundsystem, Art Department, MaceoPlex, Reboot live, Brodinksi, Kenny Larkin,  Robert Dietz, Citizens!, D.R.I., When Saints Go Machine, MaayanNidam, Street Dogs, Lone, Pariah, Teengirl Fantasy live, The Chain.

Ulaznice za Exit su u prodaji. Više informacija o ulaznicama i prodajnim mjestima može se pronaći na: www.exitfest.org.

(nezavisne.com)

KOMENTARI