Lady Gaga desetu godišnjicu albuma “Born This Way” proslavila modnom kolekcijom

HomeMagazin

Lady Gaga desetu godišnjicu albuma “Born This Way” proslavila modnom kolekcijom

1. april: Deset “groznih” šala u koje je svijet povjerovao

Lady Gaga udružila se s modnim brendom Versace kako bi proslavila desetu godišnjicu svog albuma “Born This Way” izbacivši limitirano izdanje kolekcije odjeće.

Tridesetpetogodišnja pjevačica obratila se na Instagramu kako bi podijelila vijest, samo nekoliko dana nakon što je najavila reizdanje albuma.

“Versace je uvijek bio vođa. Oduvijek su Gianni, Donatella, Allegra slavili prekrasne boje ljubavi koje imamo u sebi i koje pružamo jedni drugima. Svi smo različiti, ali drugačije je lijepo. Hvala Donatelli na podršci LGBTQ + mentalnom zdravlju i desetoj godišnjici ‘Born This Way’, napisala je Gaga u opisu objave.

Trideset posto prihoda od prodaje ići će fondaciji “Gaga Born This Way”, a cjelokupna linija ima za cilj podržati zajednicu LQBTQ + i mentalno zdravlje.

Prethodnih godina Gaga je izrazila svoju naklonost ovoj modnoj marki noseći njihov dizajn tokom nastupa na Super Bowlu 2017. godine te pojavljujući se u reklama za kolekciju Proljeće 2014. godine, ali i posvetivši pjesmu Donatelli.

Prvi dio kolekcije sastoji se od posebno dizajnirane majice i beretke koja sadrži dugine boje i “Medusa” logotip.

Također, dio kolekcije bit će i “pièce de resistance” prilagođena replika kožne jakne Versace koju je Gaga nosila tijekom turneje “Born This Way Ball”. Nova verzija jakne, za koju je trebalo 400 sati za ručnu izradu u Versaceovom ateljeu u Milanu, obećava da će biti jednako upečatljiva kao i original.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: