instant fap

Malonogometni turnir „ONK Sloboda 2013“

Malonogometni turnir „ONK Sloboda 2013“

Omladinski nogometni klub „Sloboda“ iz Mahale organizuje tradicionalni malonogmetni turnir za mlađe kategorije pod nazivom „ ONK Sloboda 2013“ koji će se ove godine održati na stadionu Greblje u Mahali. Kotizacija po jednoj ekipi za predpionire iznosi 40, pionire 50 i kadete 60 KM, a uplate se vrše svakim danom u klupskim prostorijama od 18 do 19 sati. Izvlačenje parova obaviće se 20 juna u prostorijama ONK „Sloboda“, a  svečano otvaranje turnira i prve utakmice su na rasporedu dan kasnije od 18 sati.
Kako su nas informisali iz Organizacionog odbora ovog sportskog događaja, turnir se organizuje zbog velikog interesa ljubitelja nogometa, a posebno djece i omladine za takmičenjem. Cilj je da djeca i mladi igrači pokažu svoje nogometno znanje, a ovo je šansa da i oni osjete prava takmičarska iskušenja, te da svojim potezima izmame aplauze publike.
U ONK „Slobodi“ se nadaju da će biti veliki odziv malonogometnih ekipa, ali i da će tokom održavanja turnira tribine na stadionu Greblje biti popunjene do posljednjeg mjesta. Ljubitelji nogometa svakako će moći uživati u uzbudljivim utakmicama sanske nogometne budućnosti. Sve informacije za predstojeći Slobodin turnir u malom nogometu za mlađe kategorije mogu se dobiti putem telefona na brojeve 037/ 684 – 568 i 061/ 231-683.

KOMENTARI