instant fap
NaslovnicaLokalne temeSanski Most

Međunarodne galopske konjičke trke u Sanskom Mostu

Međunarodne galopske konjičke trke u Sanskom Mostu

U organizaciji Konjičkog kluba „Potkovica“ iz Sanskog Mosta na Hipodromu „Šejkovača“ sutra će se održati međunarodne galopske trke.

Iz ovog kluba upućen je poziv ljubiteljima konjičkog sporta, ali i svim građanima, da svojim prisustvom uveličaju ovaj sportski događaj. Konjički klub „ Potkovica“ iz Sanskog Mosta sutra na Hipodromu „Šejkovača“ organizuje velike međunarodne galopske konjičke trke. Ljubitelje konjičkog sporta, ali i sve ostale zainteresirane građane, može radovati činjenica da će vidjeti trke u kojima će učestvovati veliki broj visoko kvalitetnih punokrvnih grla, čiji su vlasnici najavili dolazak.

Na programu su tri utrke sa dužinom staze od 1.100. 1.300 i 1.600 metara. Kako su nas informisali iz Konjičkog kluba „Potkovica“ pripreme za ovaj veliki sportski događaj teku prema planu, staza je uređena i očekuje se da sve prođe na visokom nivou.

Organizatori pozivaju sve građane da svojim dolaskom uveličaju konjičke trke, sport u kojem grla iz Sanskog Mosta već tradicionalno ostvaruju velke rezultate, a za koje se nadamo da neće izostati ni ovaj put. Program počinje u 13 sati.

KOMENTARI