instant fap
NaslovnicaBiH

Međunarodni sajam sporta, sportske opreme, lova i ribolova – ,,Isplori 2018”

Međunarodni sajam sporta, sportske opreme, lova i ribolova – ,,Isplori 2018”

Kako saznajemo, iz izvora bliskih menadžmentu, Agencija za marketing i promiciju sporta ,,Isplori,, priprema jedinstven, multidisciplinaran, multifunkcionalan međunarodni sajam sporta, sportske opreme, lova i ribolova – ,,Isplori 2018”.

,,ISPLORI“ –Agencija za marketing i promociju sporta, koja svojim detaljno promišljenim promotivnim i drugim aktivnostima  i menadžmentom postaje snažan brend za razvoj sportske industrije u BiH i regionu, organizovanjem ovog jedinstvenog sajma u Evropi nudi posebnu priliku izlagačima, institucijama, sportskim klubovima, privrednim komorama, financijskim institucijama, potencijalnim konzumentima proizvoda iz navedenih oblasti da  na specifičan način prezentuju i predstave svoju ponudu ili projekat.

Sajam će se održati u Sarajevu u olimpijskom kompleksu ,,Juan Antonio Samaranch”- Zetra na površini od 15 000 m2 u terminu od 08 – 13.05.2018 godine.

Pozivamo Vas, da učestvujete na sajmu „Isplori 2018“ , koji Vam nudi zaista izuzetnu i jedinstvenu priliku da pred brojnim  posjetiocima iz zemlje i inostranstva  promovirate svoj proizvodni program, ponudu ili projekat i ostvarite poslovne ciljeve i osobno zadovoljstvo.

Više informacija pogledajte na njihovoj web stranici u pozivnom pismo:
http://isplori.ba/pozivno-pismo/

KOMENTARI