instant fap

Medžlis IZ Sanski Most podijelio preko 350 paketa humanitarne pomoći

Medžlis IZ Sanski Most podijelio preko 350 paketa humanitarne pomoći

Nastavljene su aktivnosti na podjeli humanitarne pomoći najugroženijim kategorijama stanovništva i u mubarek danima mjeseca ramazana.
podjela_paketa_20140001
Proteklih dana Medžlis IZ Sanski Most je u saradnji sa džematom Insbruck iz Austrije podijelio preko 350 paketa humanitarne pomoći u vrijednosti oko 50 KM po paketu a ovaj trend će biti nastavljen i do kraja ramazana gdje je plan da se pomoć dostavi svim porodicama kojima je ona u ovim tenucima neophodna a pretpostavlja se da ce ukupna cifra podijeljenih donacija preći brojku od 1000.
Posebno nam je drago da imamo vrlo aktivnu i čestitu omladinu koja svaki dan, skupa sa glavnim imamom i nekolicinom imama ovog Medžlisa vrijedno radi na pakovanju i pripremanju pomoći te aktivno učestvuje u raspodjeli iste na terenu.

Islamska zajednica još jednom i na ovakav način pokazuje kako je tu i uz svoj narod kada je najpotrebnije i zato koristimo priliku da se ovim putem zahvalimo našim prijateljima iz džemata u Dijaspori kao i velikom broju pojednica i privrednika koji su ukazali povjerenje Medžlisu IZ Sanski Most u ovim hairli projektima.

KOMENTARI