instant fap
NaslovnicaTech & Gadgets

Mercedes-AMG Project One je zvijezda trailera za igru Forza Horizon 5

Mercedes-AMG Project One je zvijezda trailera za igru Forza Horizon 5

Nova generacija igraćih konzola znači i novu generaciju trkaćih simulacija, a tako je i ove godine.

Xbox Series S i X konzole su stigle prošle godine, a od novembra će gameri moći uživati u novoj Forza Horizon igri.

Riječ je o utrkama u otvorenom svijetu smještenom u Meksiku, a peti nastavak donosi bogat izbor automobila među kojima je i Mercedes-AMG Project One “Forza Horizon Edition”.

Upravo je ovaj hiperautomobil zvijezda osmominutnog trailera za pomenutu igru koji prikazuje i neke druge automobile. Kompanije Mercedes i Microsoft su usko sarađivale kako bi se Project One pojavio u igri. Inače, automobil će biti proizveden u svega 275 primjeraka, a Microsoft mu je u igri dizajnirao ekskluzivno ruho.

Kada je riječ o pravom automobilu, bilo je niz kašnjenja i problema. Predstavljen je 2017. godine, a pokreće ga 1,6-litarski V6 motor s turbopunjačem baziran na onom koji se koristi u Formuli 1. Ovaj motor se pokazao zahtjevnijim za razvoj nego se to u početku očekivalo, a “sarađuje” s četiri električna motora. Ukupna snaga iznosi prelazi 1.000 KS, a Microsoft je virtuelni automobil opremio aktivnom aerodinamikom, dok maksimalna brzina u igri iznosi 350 km/h. Za većinu će ovo biti jedini način da “provozaju” ovaj hiperautomobil.

Forza Horizon 5 će morati zadovoljiti fanove simulacija utrka do dolaska nove igre Forza Motorspot. Zabave će biti na pretek, a Meksiko donosi veliku promjenu u odnosu na Veliku Britaniju na kojoj je bazirana igra Forza Horizon 4. Gameri mogu očekivati tropske šume, ruševine Maja, pješčane plaže pa čak i vulkan.

Igra će biti dostupna za konzole Xbox One, Xbox Series X i S, kao i za PC, a očekivani datum je 9. novembar.

KOMENTARI