instant fap
NaslovnicaUncategorized

Metak ispaljen na svadbi pogodio ribara

Metak ispaljen na svadbi pogodio ribara

Samira Džafića, Sanjanina koji već niz godina živi i radi u Njemačkoj, prije nekoliko dana pogodio je zalutali metak blizu lijevog ramena dok je pecao ribu na Sani.

Ono što je zanimljivo u ovom slučaju jeste da je na svadbi metak ispaljen u vazduh, nedaleko od mjesta gdje je pecao, te se potom, nakon slobodnog pada, zaustavio u Džafićevom tijelu.

Metak je probio na desetak centimetara od ključne kosti, a liječnici u Općoj bolnici Sanski Most su konstatovali kako ga, s obzirom na to da se nalazi u blizini važne arterije, zasad ne treba dirati. Džafić, koji u rodnom gradu provodi godišnji odmor, kaže kako mu zrno metka, iako se nalazi u tijelu, zasad ne pričinjava veće probleme, te priča kako se ovaj slučaj dogodio dok je u mjestu Gerzovo, na obali Sane, lovio ribu.

“U prvi mah osjetio sam bol u predjelu ramena, kao da me neko snažno pogodio kamenom. Kada sam rukom pokušao da ublažim bol, osjetio sam krv. Odmah sam krenuo kući, koja je u blizini, a potom su me članovi porodice odvezli u bolnicu”, kaže Džafić.

Dodaje kako je kasnije osjetio strah jer ga je metak mogao pogoditi u glavu ili neki drugi dio tijela, a mogao je i upasti u Sanu.

Poslije je utvrđeno kako je Džafića pogodio metak ispaljen na obližnjoj svadbi, koja je bila udaljena nekoliko stotina metara. Nakon što je slučaj prijavljen policiji, slobode su lišeni S.M. iz Prozora te R.K. iz Sanskog Mosta, koji su priznali kako su pucali u vazduh.

Od njih je oduzeto oružje, te podnesena krivična prijava zbog izazivanja opasnosti, potvrđeno je u policiji.

KOMENTARI