instant fap
NaslovnicaVijesti

Na proslavi dijamantskog jubileja kraljice Elizabete II po izboru garderobe svi prošli peticom

Na proslavi dijamantskog jubileja kraljice Elizabete II po izboru garderobe svi prošli peticom

Članovi britanske kraljevske porodice bili su u centru pažnje tokom svečane procesije danas ispred Bakingemske palate koja je dio proslave dijamantskog jubileja kraljice Elizabete II, a opšta ocjena javnosti je da su, što se izbora garderobe tiče, svi prošli sa peticom, uključujući i one članove porodice koji su od ranije poznati po raznim modnim eksperimentima.

Sama kraljica odabrala je bijelu boju, a njena haljina, odgovarajući mantil i šešir bili su ukrašeni “swarovski” kristalima. Kraljicina lična dizajnerica provela je čak godinu dana šijući ovaj komplet, koji je na svom Twitteru pohvalio čak i poslovično strogi Karl Lagerfeld.

Kako prenosi Blic, mnoge oči bile su uprte i u kraljicine unuke princeze Beatrisu i Evgeniju, budući da važe za one članove kraljevske porodice koje imaju donekle problematičan stil odijevanja.

Još uvijek se priča o šeširu sa rogovima koji je Beatrisa nosila na vjenčanju princa Williama i Kate Middleton. Ipak, ovoga puta obje su konsultovale stilistu i odabrale svedene haljine.

Nije štrčala čak ni neizbiježna Pippa Middleton, koja se odlučila za teget komplet, a na svečanu paradu brodova Temzom došla je sa roditeljima i bratom.
Kamila i Čarls takođe su se držali provjerenih kombinacija, za njega sivo odijelo, za nju mantil u bež varijanti.

Zvijezda dana bila je kao i uvijek princeza Kate u jarko crvenoj haljini Aleksandra Mekvina, dok je princ William blistao u paradnoj uniformi.