instant fap
NaslovnicaMagazin

Najljuća vodka na svijetu dolazi s uputama za korištenje

Najljuća vodka na svijetu dolazi s uputama za korištenje

Ako su voćne votke za žene, Naga Chilli Vodka namijenjena je… Zapravo, samo entuzijastima i obožavateljima ljutog, jer navodno se radi o najljućoj votki na svijetu.

Radi se o vodki napravljenoj miješanjem čiste vodke i chilli papričice Naga Jolokia, navodno najljuće na svijetu. Prema Scovilleovoj ljestvici, koja se koristi za mjerenje ljutosti, jačina Naga Jolokije mjeri se sa nekih milijun jedinica, dok Naga Chilli Vodka sadrži “samo” 100,000 Scovillea. Čisti suzavac sadrži oko dva milijuna Scovillea, ali razrijeđen pada na 200,000. Ukratko, jedna Scoville jedinica označava koliko puta se chilli paprika mora razrijediti u vodi vlastite mase prije nego se kapsaicin više ne osjeti.

Piće se dobiva fermentiranjem vodke sa 18 kila Naga Jolokije i ostavlja nekoliko tjedana dok ne poprimi karamelnu boju, a finalni rezultat sadrži 40% alkohola. Ova vodka se definitivno ne bi trebala piti čista, osim ako ste dovoljno glupi pa nasjednete na okladu, već u nekom koktelu ili kuhinji. Eventualno za raspirivanje vatre ako nemate benzin pri ruci ili za uklanjanje tijela i dokaza. Da se ne radi o običnom alkoholu, skužit ćete po podugačkom disclaimeru na boci, kojim se proizvođač ograđuje od  mogućih posljedica po vaše zdravlje. I ono, tu je ta sitnica da je na naljepnici mrtvačka glava.

Boca od 0,7 litara može se kupiti u webshopu Masters of Malt za nekih 300-tinjak kuna, pod uvjetom da je uopće šalju u Hrvatsku. A koliko je jaka papričica Naga Jolokija možete vidjeti na idućem videu koji oko treće minute iz “ha-ha, vidi budalu” prelazi u “WTF, zašto još nisi u bolnici?!”