instant fap
NaslovnicaVijesti

Neno Murić je pravi majstor za velike proslave: “Stope da ti ljubim” otpjevao u duetu sa Zlatanom Muslimovićem

Neno Murić je pravi majstor za velike proslave: “Stope da ti ljubim” otpjevao u duetu sa Zlatanom Muslimovićem

Neno Murić već godinama slovi kao najbolji izbor pjevača za proslave velikih kompanija. Dug je spisak najuspješnijih firmi u našoj zemlji, koje su upravo Neni ukazale povjerenje da sa svojim bendom obilježe velike proslave i jubileje.

Tako je bilo i na velikoj zabavi koju je „Alma Ras“ organizirala za nekoliko stotina zvanica u hotelu „Hills“ na Ilidži. Na odličnoj proslavi su uz fenomenalnog Murića uživale brojne poznate ličnosti, kao što su Zlatan Muslimović, Martina Saira, Sarah Čerkez, Ana Bavrka…

– Drago mi je što sam bio dio ove lijepe priče, gdje se kompanija gala eventom zahvaljuje svojim uposlenicima i poslovnim saradnicima za dugogodišnju saradnju- riječi su Nene Murića.

Prelijepa Ana Bavrka, koja je bila glavna akterica spota Nene Murića za pjesmu „Ukrao sam je“, plijenila je pažnju svih prisutnih na proslavi. Upravo je u njenu čast Neno Murić nekoliko puta otpjevao svoj novi hit, koji je pobrao simpatije publike u regionu.

Inače, sa sloganom 20 godina najbliži Vama, zvanično je počela kampanja obilježavanja dvadesete godišnjice bh. kompanije Alma Ras. Iz ove kompanije najavljuju da sve kupce u narednih nekoliko mjeseci očekuju mnogobrojna iznenađenja i pokloni.

KOMENTARI