instant fap

Nepalac ugrizao kobru i ubio je

Nepalac ugrizao kobru i ubio je

Nepalske dnevne novine ”Anapurna post” pišu da je Muhamed Salmodin Mija trčao za zmijom koja ga je ujela u polju pirinča, uhvatio je i grizao dok nije uginula, prenio je Rojters.

Jedan krotitelj zmija mi je rekao da ako te zmija ujede treba odmah da joj vratiš ujedom i ništa ti se neće dogoditi – rekao je Mohamed Salmodin
Užasno sam se razljutio kada me zmija ugrizla, počeo sam je ganjati i kada sam je stigao zgrabio sam je i zagrizao tako jako da sam je ubio, mogao sam je ubiti prutom, ali sam je izgrizao jer sam bio stvarno ljut rekao je 55-godišnji Mija, koji živi u selu oko 200 kilometara jugoistočno od nepalske prijestonice Katmandua.
Riječ je o zmiji koju u Nepalu nazivaju “goman” , a u stvari je to indijska ili obična kobra.

Policijski zvaničnik Niraj Šahi je rekao da muškarac koji se nalazi na liječenju u seoskoj ambulanti nije u životnoj opasnosti i neće biti optužen za ubistvo zmije, jer taj reptil ne pripada ugroženoj vrsti zmija u Nepalu.

On je dodao da je nakon toga nastavio da radi i živi kao i obično bez ikakvih  problema. On je pristao da ide u bolnicu nakon što ga je porodica natjerala, komšije i policija.
Prema nekim procjenama, godišnje se prijavi oko 20.000 zmijskih ujeda u Nepalu, većinom u južnoj dolini Terai, a od toga 1.000 ima smrtni ishod, navodi agencija AFP.

KOMENTARI