instant fap
NaslovnicaMagazin

Odjeća i obuća koju trebamo izbaciti iz ormara nakon 30. godine

Odjeća i obuća koju trebamo izbaciti iz ormara nakon 30. godine

Još uvijek nam nije jasno zašto baš 30. rođendan toliko utječe na naše stanje uma. Upravo u tom trenutku često prestajemo biti robovi loših navika i odluka, a u kategoriju loših odluka ulaze i određeni modni odabiri.

U nastavku provjerite šta bismo to trebali izbaciti iz svoje garderobe nakon 30. godine života.

1. Odjeća u kojoj se ne osjećate dobro

Nije važno sviđa li se ona drugima, ključno je sviđa li se vama. Ako se u određenim odjevnim komadima jednostavno ne osjećate dobro, onda ih se riješite.

Nemojte se siliti ni na nošenje trendi odjeće koja zapravo uopće ne odgovara vašem osobnom ukusu. Tridesete su savršeno razdoblje da definirate svoj stil i ugodite si kad je riječ o modi. Dobro očuvanu odjeću uvijek možete donirati i tako usrećiti nekoga drugog.

2. Odjeća koja vam vidno loše pristaje

Hlače iz kojih kipimo na sve strane premale za broj ili dva nikako nisu dobar odabir. Nema tog odjevnog komada ili dodatka koji će ih zakamuflirati ili uljepšati. Odjeća u neodgovarajućem konfekcijskom broju jednostavno na nama ne izgleda dobro.

Još su jedan problem i prastari komadi koje čuvamo u ormaru u nadi da ćemo jednog dana opet stati u nju, a jako dobro znamo da se više nećemo vratiti na težinu s kojom smo ih mogli nositi. Ne zatrpavajte ormar beskorisnom odjećom koju ne nosite, a iz njega izbacite i komade koji ne laskaju vašoj figuri.

3. “Bolna” obuća

Ima lijepih štikli s visokom potpeticom u kojima nam noge neće stradati, ali to nas nije spriječilo da većinu dvadesetih provedemo u neudobnim modelima koji uzrokuju bol i žuljeve.

Isto vrijedi i za obuću potpuno ravnih potplata koja uzrokuje spuštanje stopala i ostale ortopedske probleme. Riješite se obuće koja šteti zdravlju vaših nogu jer su tridesete životni period kada moramo prestati patiti za ljepotu i izgled, piše zadovoljna.dnevnik.hr.

KOMENTARI