instant fap
Naslovnicainmedia danas

Odlična sezona Dine Kurbegovića

Odlična sezona Dine Kurbegovića

Dino Kurbegović, mladi i perspektivni nogometaš koji je ponikao u NK Podgrmeču, nastavlja impresionirati svojim uspjesima na terenu. Kao član sjajne generacije koja je osvojila brojne trofeje u BiH i van njenih granica, Kurbegović je postao primjer posvećenosti i napornog rada.

Posljednje tri godine, izuzetno talentirani Kurbegović nastupa u Austriji, gdje je trenutno član jedne od najboljih evropskih nogometnih akademija – Wac Wolfsberg Wac Kleganfurt. Njegov individualni učinak u brojkama je impresivan:

  • 24 utakmice (8 pobjeda, 4 remija i 12 poraza)
  • Startnih 11 u 24/24 utakmica
  • Odigranih minuta 1920/1920 – 100% učinak, svaki sekund proveo na terenu (jedini igrač u svom timu i jedan od četiri u cijeloj ligi)
  • 3 postignuta gola

Najvažnije od svega, Kurbegović je ostao sačuvan od povreda. Mnogo je naučio kako na terenu, tako i izvan njega, stekavši ogromno iskustvo i motivaciju za daljnji napredak.

Veliko hvala ide i Silviji Sekačić na konstantnom radu, monitoringu i ogromnoj podršci. Bez njezinog angažmana, fizičke i psihološke pripreme, ovakav napor bi bio gotovo nemoguć.

Dino Kurbegović je pravi primjer kako talent, uz predan rad i dobru podršku, može dovesti do velikih uspjeha na međunarodnoj sceni. Njegova priča inspiracija je za sve mlade sportaše koji sanjaju velike snove.

KOMENTARI