instant fap
NaslovnicaSport

Odlična sezona Jakupovića: Najbolji strijelac lige

Odlična sezona Jakupovića: Najbolji strijelac lige

Fudbaler prijedorskog Rudara, Demir Jakupović, sa šesnaest pogodaka je postao najbolji strijelac Prve lige Republike Srpske u sezoni 2017/18.

Postigao je on dva više od svog saigrača Ognjena Jaćimovića i fudbalera novog prvaka, Zvijezde 09, Damjana Krajišnika. On je pred početak prošle sezone stigao u Rudar iz Metalleghea, odnosno vratio se na Gradski stadion u Prijedor. – U Rudar sam došao sa željom i ciljem da izborimo Premijer ligu.

Na žalost, nismo uspjeli u našim zacrtanim ciljevima i ja čestitam Zvijezdi 09 na tituli i plasmanu u Premijer ligu. Ja sam lično zadovoljan svojom sezonom. Pružao sam najviše što sam mogao, a povrede su me mimoišle. Plod moji dobrih igara su i dobre ocjene izvještača sa utakmica, što mi je posebno drago, a uz to sam i prvi strijelac lige sa šesnaest postignutih pogodaka, rekao je za naš portal Demir Jakupović.

Njemu sa završetkom sezone ističe i ugovor. Kaže da će uskoro sjesti sa Upravom kluba i vidjeti kakvi su planovi za iduću sezonu. – 15. juna mi ističe ugovor sa Rudarom. Nakon razgovara sa upravom i trenerom vidjećemo da li nam se planovi poklapaju. Rudar je moj klub i žao mi je što 90. rođendan kluba nismo proslavili ulaskom u Premijer ligu.

Dobrog sam zdravlja i u dobroj sam igračkoj formi. Još uvijek nisam pružio sve što mogu u fudbalu. Ponuda imam, ali o njima ne razmišljam previše. Mlad sam, željan dokazivanja, i vrijeme je na mojoj strani. Demir Jakupović je karijeru počeo u Podgrmeču odakle je prešao u Rudar. Nakon toga se vratio u Podgrmeč, pa je uslijedio odlazak u banjalučki Borac, poslije kojeg se Jakupović vratio u Rudar.

Iz Rudara je prešao u Metalleghe, a onda se pred početak prošle sezone ponovo vratio u Rudar.

KOMENTARI