instant fap
Naslovnicainmedia danas

On je najmlađi tuning majstor sa ATM certifikatom na Balkanu

On je najmlađi tuning majstor sa ATM certifikatom na Balkanu

Alen Huskić: Najmlađi tuning majstor sa ATM certifikatom na Balkanu

Sanski Most, grad koji oduvijek njeguje talente, s ponosom predstavlja najmlađeg člana ATM mreže na Balkanu – Alena Huskića. Sa svojim impresivnim dostignućem kao najmlađeg tuning majstora sa ATM certifikatom, Alen se ističe u svijetu automobilskog tuninga i performansi.

ATM Chiptuning Performance, svjetski poznata tuning kuća koja je sinonim za kvalitet i stručnost, ima u svom timu mladog i talentiranog Alena. Ova renomirana kuća smještena je u sklopu Autodijelova Intermobil i Autoservisa Sprint u Sanskom Mostu, pružajući vrhunske usluge u softverskim prepravkama automobila.

Alen Huskić, student Fakulteta Informacionih Tehnologija sa smjerom Programiranje i Softversko Inžinjerstvo, donosi svježu perspektivu i inovativni pristup tuning industriji. Njegov rad u timu inžinjera odražava visok stupanj stručnosti i posvećenosti.

ATM Chiptuning Performance se specijalizira za softverske prepravke poput CHIPTUNING-a (Stage 1/Stage 2/Stage 3), pružajući vozilima povećanu snagu motora i smanjenu potrošnju goriva. S tim iskusnim stručnjacima, Alen i ATM tim obećavaju potpunu transformaciju vašeg automobila.

Osim toga, ATM nudi rješenja za česte probleme novijih vozila, poput EGR OFF, DPF OFF, AdBlue OFF i drugi. Bez obzira na vaše želje – bilo da želite povećati snagu, ubrzanje ili postići bolju ekonomičnost goriva – ATM ima rješenje za vas.

ATM reputacija je izgrađena na suradnji s brojnim zadovoljnim klijentima koji su doživjeli izvanredne rezultate uslugama ove tuning kuće. Njihova stručnost, preciznost i posvećenost detaljima čine ih jednom od najboljih u auto/software industriji.

Pridružite se ATM timu i doživite snagu i performanse koje ste oduvijek željeli za svoj automobil. Neka vaše vozilo bude jedinstveno i istaknuto na cesti.

Kontaktirajte ATM Chiptuning Performance već danas i rezervirajte svoj termin na Vedro polje br.1, Sanski Most, 79260.

Kontakt broj: 062 431 826 (Viber/WhatsApp). Vaš “ATM CHIPTUNING PERFORMANCE” tim čeka da unaprijedi vaše vozačko iskustvo.

KOMENTARI