instant fap
NaslovnicaMagazin

Pet gradova koje morate posjetiti u sezoni Gay Prideova

Pet gradova koje morate posjetiti u sezoni Gay Prideova

Homoseksulaci, biseksualci i transseksualci diljem SAD-a i svijeta proslavit će na nadolazećim Prideovima podršku koju je Barack Obama dao homoseksualnim brakovima te u isto vrijeme protestirati protiv zabrane sklapanja homoseksualnih brakova u Južnoj Karolini. Ed Salvato preporučio je za CNN mjesta na kojima je najbolje proslaviti Gay Pride.

Boston

Salvato je iznenadio nekim svojim izborima, a prvi na ljestvici gradova našao se Boston. Pride se održava od 1. do 10. juna, a kaže kako se Boston dosad pokazao u sjajnom svjetlu. Jedan od najboljih trenutaka Boston Pridea je plesanje na ulicama grada.

Tel Aviv

Tel Aviv drugi je na Edijevoj ljestvici. Pride se tamo održava od 3. do 8. juna, a svake godine Tel Aviv potvrdi svoj status najtolerantijeg grada na Bliskom istoku. Tokom ovih pet dana klubovi grada su prepuni, a održavaju se i koncerti te posebne zabave.

Amsterdam

Vjerojatno ne postoji bolji grad od Amsterdama ako se želite sjajno provesti na nekom od Prideova. Slavi se od 28. jula do 5. augusta, a ove godine najavljuje se kako će naglasak biti na slobodi i punom značenju te riječi. Također, proslavit će se 25 godina od održavanja prvog marša homoseksualaca.

Asheville

Asheville u Južnoj Karolini održava se 6. oktobra, a često ga nazivaju najhomoseksualnijim gradom u SAD-u. Grad je poznat po razvijenoj umjetničkoj sceni, a tamo su jako ponosni na tradiciju tolerancije.

Atlanta

U Atlanti se Pride održava 13. i 14. oktobra, a nudi zaista za svakog ponešto. Smatra se jednim od najtolerantnijih gradova u SAD-u, a ove godine će osim tolerancije, podizati svijest o prevenciji AIDS-a. Posjetitelji mogu očekivati zaista zabavan program.